FRI FRAGT

LEVERING 2-3 DAGE

SIKKER SHOPPING

Hvad fortæller du folk, når de spørger dig om, hvad du laver?

MANUELA FREITAG: Tidligere var jeg ikke så vild med at fortælle, hvad jeg levede af. Det afhang lidt af hvem det var, hvor interesserede de var og selve situationen. Og så er jeg ofte blevet skuffet — det bliver jeg til stadighed —, først vil man gerne høre en masse, men så snart nysgerrigheden er stillet, opstår der let en mur mellem os. Men i dag er jeg helt åben omkring det, jeg vil ikke lyve og heller ikke gemme mig. Jeg skammer mig ikke over at arbejde som domina, tværtimod.

Hvad betyder Herbertstraße for dig?

MANUELA FREITAG: Den er på en måde mit liv, mit hjem, jeg føler mig meget knyttet til gaden.  Her er jeg i min komfortzone, jeg har brug for den, fordi jeg føler mig hjemme, når jeg er her. Her kender jeg alt og alle. Jeg har lært så mange gæster og kvinder at kende i de tredive år, jeg har arbejdet i gaden. Verden forandrer sig, men jeg er her stadig.

Hvorfor har du valgt at fortælle din historie?

MANUELA FREITAG: Jeg fortæller også min historie på vegne af de mange kvinder fra miljøet, som ikke bliver hørt. Jeg vil fjerne tabuerne fra vores fag, for vi er stadig ikke socialt accepterede. Og det er kun muligt med ærlighed.

Fotograf: Michael Philipp Bader