FRI FRAGT

LEVERING 2-3 DAGE

SIKKER SHOPPING

Andreas Tjernshaugen: Mejsernes hemmelige liv

249,50 kr.

Mejserne har flere hemmeligheder, end man forestiller sig. De er hinanden utro, de dræber flagermus, fordi deres hjerner er lækre og opfører sig på mange måder som små flyvende dinosaurer i luften. Andreas Tjernshaugen har passioneret observeret mejsernes liv og afslører en fascinerende verden, der findes lige for øjnene af os. I mejsernes hemmelige liv følger vi musvitten og blåmejsen gennem et kalenderår og ser, hvordan de overlever den hårde vinter.
Har mejserne hverdagsproblemer? Ja, der er nabostridigheder, jalousidramaer, forskelle i børneopdragelsen – det lyder næsten bekendt. Og ingen mejser er ens: nogle er bange, andre modige og praktiske, når de møder det nye og ukendte. Tjernshaugen har observeret mejsernes vaner gennem et år, og efter læsningen af Mejsernes hemmelige liv ser man anderledes på fuglene uden for vores vinduer.
Bogen har været en kæmpesucces i Norge og Tyskland både blandt læsere og anmeldere. Den danske udgave kommer i en flot garnhæftet udgave med 22 smukke helsidesbilleder.

Antal
1
Tilføj til kurv

Udgivelsesdato: 23-11-2023
Forfatter: Andreas Tjernshaugen
Originaltitel: Meisenes hemmelige liv
Oversætter: Lars Onslev
Format: Garnhæftet
Sidetal: 256
Billeder: 24
ISBN13: 9788794203227