FRI FRAGT

LEVERING 2-3 DAGE

SIKKER SHOPPING

Franz Beckerlee - Stonefree: et liv med og uden Gasolin'

299,50 kr.

Stonefree - et liv med og uden Gasolin er baseret på Franz Beckerlees farverige og fantastiske livshistorie fortalt af ham selv uden omsvøb; fra de farlige fristelser, det feterede og fortravlede stjerneliv i Danmarks mest populære band, der stadig dyrkes i vor tid, til de personlige og professionelle erkendelser og kontroversielle indrømmelser. Beckerlees beretning dykker ned i en usædvanlig opvækst i 40´erne og 50´ernes København, tilværelsen som ung og nygift far, det frygtløse favntag med avantgardejazzen som altsaxofonist i 60´erne og inspirationen fra Jimi Hendrix, der satte sig dybe spor som guitarist i Gasolin.
Der levnes ligeledes plads til filosofiske tanker om buddhisme, bluesmusik, meditation og japanske haver samt den rastløse energi, der driver den daglige produktivitet som kunstmaler og skulptør og fordybelsen i det, der sker lige her og nu.
Tim Christensen, Palle Mikkelborg, Peter Ingemann, familien, nære venner og kolleger bidrager til det samlede portræt af musikeren, mennesket og fænomenet Franz Beckerlee med kærlige, kritiske og kloge betragtninger om konflikterne med Kim Larsen og Lone Kellermann i Christianshavns Blues Band samt kaster yderligere lys over opture, nedture, sygdom, solokarrieren, mødet med døden og udfordringerne med at være forsørger, partner og bandleder. Kort sagt Franz Beckerlee uden filter.

Antal
1
Tilføj til kurv

Udgivelsesdato: 07-09-2023
Forfatter: Thomas Vilhelm & Niels Ole Baadsgaard
Format: Paperback med flapper
Sidetal: 336
Fotos: 56
ISBN13: 9788794203142

Omtale:

Et fyldt Ragnarock hyldede den gamle guitarhelt - ”Ny Franz Beckerlee bog sælger som varmt brød”