FRI FRAGT

LEVERING 2-3 DAGE

SIKKER SHOPPING

Karsten Jørgensen: Taylor Swift - En kvinde i tiden

299,50 kr.

I mere end femten år er fænomenet Taylor Swift bare vokset og vokset, og både på hitlisterne og ved prisuddelinger har hun slået den ene rekord efter den anden med sine alsidige, genreoverskridende og iørefaldende sange.
’Taylor Swift – en kvinde i tiden’ er bogen, som fortæller historien om, hvordan en lille pige med store drømme fra Pennsylvania udlevede sine ambitioner og blev en af verdens rigeste og mest feterede kvinder – og hvordan hun gjorde det, uden at miste hverken sin personlighed eller selvstændighed undervejs.
Forfatteren Karsten Jørgensen, som tidligere har skrevet biografier om blandt andre John Lennon, Paul McCartney, Bruce Springsteen og Elvis Costello, tegner et detaljeret portræt af musik-, mode- og stilikonet Taylor Swift, som appellerer til et bredt publikum i alle aldre og har vendt op og ned på alle de gængse regler i en mandsdomineret musikbranche.

Om forfatteren: Karsten Jørgensen er forfatter og freelancejournalist. Han har udgivet bøger siden 1979, primært musikbiografier om bl.a. The Beatles, John Lennon, Bob Dylan, Brian Wilson og Elvis Costello, og betragtes som en af Danmarks bedste rockskribenter.


Antal
1
Tilføj til kurv

Udgivelsesdato: 12-10-2023
Forfatter: Karsten Jørgensen
Format: Stor paperback
Sidetal: 372
ISBN13: 9788794203241