FRI FRAGT

LEVERING 2-3 DAGE

SIKKER SHOPPING

Sahra Wagenknecht: De selvretfærdige

249,50 kr.

Nu kommer Sahra Wagenknechts velskrevne opgør med identitetpolitikken – De selvretfærdige  – på dansk. I bogen gør hun op med den del af venstrefløjen, for hvem politik er blevet et spørgsmål om livsstil og moralske attituder. De mangfoldige, miljøbevidste og privilegerede venstreorienterede, der især kommer fra storbyernes akademiske lag, har ikke blik for dårligt lønnet arbejdskraft, kontraktarbejdere og indvandringens problemer.

Ifølge Wagenknecht ødelægger netop den del af venstrefløjen den sociale samhørighed. Resultatet er, at arbejderklassens stemmer har flyttet sig mod højre. Wagenknecht tegner i De selvretfærdige et alternativ, et modsvar, til den venstreorienterede liberalisme, der opfatter sig selv som progressiv, og hun diskuterer, hvordan venstrefløjen i store dele af Europa kan genvinde flertallet.


"Sahra Wagenknechts bog er en udfordring for alle, der vil teste  deres egen overbevisning, uanset om man betragter sig selv som venstreorienteret, liberal eller konservativ."
Monika Maron, Die Welt, 13. april 2021.


Christian Egander Skov i Kontrast.dk

"Wagenknechts modsvar er temmelig spektakulært, når vi taler om en talskvinde for venstrefløjen, men også ret klart. Netop af hensyn til den socialt trængte del af befolkningen i Tyskland, har vi brug for en genoplivning af solidariteten med vort eget land."
Peter Gauweiler, Frankfurter Allgemeine Zeitung, 21. April 2021

Wagenknecht har skrevet en bog, der kan læses med stort udbytte og fornøjelse. Med sit klare sprog kan den forstås af alle, også folk der ikke har gennemført et studium i humaniora eller socialvidenskab.
Rainer Balcerowiak, Cicero Online, 14. April 2021.

Varen kan desværre ikke købes, da der ikke er flere på lager

Udgivelsesdato: 26-08-2021
Originaltitel: Die Selbstgerechten
Format: Paperback
Oversætter: Lars Onslev
Originalsprog: Tysk
Forfatter: Sahra Wagenknecht
ISBN13:
9788794203005